:: quick post

Image Hosted by ImageShack.us
Sibuk. Skang ni sibuk nak arrange Oxygen Studio di Bentong. Tapi mende yang aku jumpa kat Utusan Malaysia hari ni memang menarik.

- Utusan Malaysia

-awek ramai pulak keluar melepak di saat-saat aku dah nak berhijrah keluar ni. Scene awek kat Lipis ni dah semakin berkembang(?)

:: hampeh room
"Aku rasa Siti Nurhaliza dah sampai masa dia bukak-bukak sikit pamer tubuh badan dia. Walaupun dia maintain champion, tapi sampai bila? Dah menikah nanti orang tak berapa pandang dah. It's better to burn out than to fade away!"
"Ko pegi cakap sendiri kat Siti tu!"

Amacam, apa pendapat korang?

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa