:: Hatiku hancur mengenang dikau...

Image Hosted by ImageShack.ussemalam tak tidur langsung. kitaorang buat banner untuk Majlis Daerah Lipis. Projek banner pertama untuk Oxygen studio. Ambik masa 24 jam untuk buat 4 helai banner 5m x 1m. Kepala migrain. Tangan ketar-ketar. Lutut longgar. 2 lagi kakitangan tu dah terjerit-jerit givap tak nak teruskan. Kitaorang buat cara manual je. Lukis free hand. First time buat banner sebab tu banyak sangat error. Budak berdua tu (pedal dan PP) tak penah buat mende ni. Sikit-sikit frust. Memang aku ada plan nak beli mesin print tu. Tapi aku tak nak meminjam atau loan dari bank.
Mana steady main pinjam-pinjam ni!
(kena jugak consider balik mengenangkan ada order dari Jabatan Hutan Lipis 5 helai/segera)

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa