:: business trip

Image Hosted by ImageShack.us

balik dari jengka kelmarin tetiba kanser usus menyerang kembali. Pegi petronas, tandas dia tutup. Terpaksa merempit ke mapley berhampiran untuk melepaskan hajat. Mujur tokei mapley sporting. Mesti ada something wrong ngan nasik goreng makcik tadi. anyway we went home happy, with a happy customer, and money in the pocket.



:: Potong rambut

Ini sebelum aku potong rambut

Entah puaka mana tah yang merasuk aku suh potong rambut pagi semalam. potong rambut ni mende remah je. Tak perlu nak spend banyak perhatian. Pegi kedai gunting rambut, suh dia

potong lebih kurang

pusing leher lebih kurang

sampai terkehel.

biasa aku potong rambut, aku bagi can je kat mapley tu untuk menyerlahkan kreativiti dia.

"U potong la ikut suka..."

lepas tu aku layan tidur. Bila aku terjaga

"Ini mau potong juga ka?"

Time tu gunting dia betul-betul kat janggut. Tunggu nak snap je.

"Tara sayang u punya anak bini, potong la!"

Ta[i aku takde la ganas sangat ,acam tu...

Memang lepas tu kepala aku langsung tak steady, tapi bahagian yang paling penting adalah bila balik umah dan apply styling yang baru. Kali ni aku tak nak tekankan bahagian kepala tapi aku nak highlight janggut aku. maka styling kat kepala tak perlu beria sangat. yang penting janggut menyerlah.

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa