:: Mental Block

Image Hosted by ImageShack.us



Dalam keletihan yang teramat sangat aku masih mampu lagi membuat sebarang pekerjaan kalau kena dengan gayanya. Dalam tekanan perasaan yang mendalam, apa-apa pun boleh jalan lagi. Tapi kalau dah mental block ni, apa pun tak jadi. Macam tu tak boleh, macam ni tak boleh. Padahal senang sangat setakat nak design baju bebudak asrama. Tapi silapnya diaorang request supaya ada stereng kapal dalam design diaorang. Ahh.. mende-mende stereng kapal ni tak kena langsung ngan jiwa aku.

Mungkin ini semua bukan sekadar mental block?

Mungkin daya kreatif aku tersangkut sebab nak buat sesuatu yang tak kena ngan jiwa aku?

Oxygen Studio flagship t-shirt design coming soon...

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa