:: sketch

Image Hosted by ImageShack.us
Ini sketching untuk projek 'Adik Pedal'. Baju kelas. Masa meeting ari tu aku sempat melakar overview design baju tu. Diaorang haram tak puas hati...

Image Hosted by ImageShack.us
Ni Motif utama baju tersebut. Dalam bulatan tersebut adalah gambar kepala gadis (kartun). Mengikut content flow dia, orang akan notice gambar awek tu dulu sebelum baca nama kelas diaorang. Kemudian barulah baca nama sekolah (SMKC). Aku tak nak orang overlook gambar awek tu sebelum baca nama kelas ni. Jadi susunan dia haruslah begini.

Image Hosted by ImageShack.us
Ini position design-design tersebut pada baju. Depan logo kelas. Belakang nama-nama pelajar dalam kelas tersebut.

Image Hosted by ImageShack.us
Gambar mouse untuk menunjukkan bahawa kelas ini membangun sejajar dengan perkembangan IT.

Sekali dah siap...
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
(amacam, ada sapa-sapa lagi nak tempah baju kat Oxygen Studio?)

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa