:: Alias T-shirt

err... korang nak beli t-shirt tak?

Image Hosted by ImageShack.us
Alias adalah siri popular di tv (8tv, AXN dll). Watak utama dia adalah Sydney Ann Bristow (Jennifer Gardner) seorang 'double agen' untuk CIA ngan SD-6. Later in the series, SD-6 dah dijatuhkan dan dia jadi seorang agen yang paling direspek kat CIA. Cite ni best sebab dia cun gile, kuat pulak tu. Dan seksi tak ingat tak kira apa pakaian dia pakai. Season 3 dah habih. Season 4 siri ni akan menemui peminat pada Januari tahun depan.

Dengan memakai baju ni aku gerenti korang:
-Di pandang tinggi di mata masyarakat
-Awek/pakwe sangkut serta merta
-Disenangi ibu mertua
-Mendapat perhatian. Orang akan tegur "Pehh Alias..."
-Keyakinan diri meningkat

Di print atas t-shirt hitam 100% cotton.
Aneka saiz pilihan (S,M,L,XL,XXL,XXXL!-saiz raksasa pun ada)
RM20 (termasuk shipment)
Bayaran boleh dibuat dengan men-transfer duit ke akaun aku.
(Maybank2U no akaun nanti aku bagi)
Sila kontek aku untuk maklumat lanjut.
019-968 5276 Amin
Cepat!

At Oxygen Studio we belive that you should know very well about the clothes you're wearing.
Image Hosted by ImageShack.us
Alias TV

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa