:: Kerja lama

Aku main main Google tadi, aku jumpa satu website yang aku rasa familliar gile. Website sekolah aku yang aku buat masa muda-muda dulu. Dah 4 tahun tapi rupanya website tu ada lagi. Dulu host kat Myschoolnet. Diaorang bagi tumpang kat sana. Kendian dia stop tak tau sebab apa. Tapi aku terlupa yang aku dah backup website tu kat Geocities. Ada lagi rupanya. Korang tengok source dia. Aku ada tinggalkan note untuk pengendali yang bertanggungjawap selepas aku. Tapi lepas aku tinggalkan sekolah je, takde sapa pun yang mampu nak manage website ni. Diaorang ni semua tak boleh pakai betul...

Sekolah Menengah Kebangsaan Clifford Official Website By kumprinx

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa