:: Pesanan Kerajaan Malaysia

Dalam bahasa yang mudah difahami semua
Dengan ini kitaorang berhajat untuk meng-kanselkan semua sambutan tahun baru 2005 ni demi untuk menghormati mangsa-mangsa gempa bumi dan tsunami. Orang lain semua tengah bersedih, korang nak bersuka-ria pulak?!
Jadi kitaorang mengumumkan bahawa, tahun ni takde enjoy!
Takde lompat-lompat
Takde bunga api
Takde mat-mat rempit
Takde countdown
Takde akademi fantasia mahupun Misha Omar.
Jesteru itu sila duduk kat umah dan buat doa selamat untuk mangsa. Tuhan baru bagi warning je tu. Jadi kita semua harus beringat.
Sekali lagi ditegaskan, TAKDE ENJOY!

Berita Harian
(sesapa lagi yang ada semangat nak pergi celebrate tahun baru dalam keadaan seperti sekarang ni, haruslah merasa malu kepada diri sendiri. ingat-ingat la woi...)

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu