:: Pesanan Kerajaan Malaysia

Dalam bahasa yang mudah difahami semua

Dengan ini kitaorang berhajat untuk meng-kanselkan semua sambutan tahun baru 2005 ni demi untuk menghormati mangsa-mangsa gempa bumi dan tsunami. Orang lain semua tengah bersedih, korang nak bersuka-ria pulak?!

Jadi kitaorang mengumumkan bahawa, tahun ni takde enjoy!

Takde lompat-lompat

Takde bunga api

Takde mat-mat rempit

Takde countdown

Takde akademi fantasia mahupun Misha Omar.

Jesteru itu sila duduk kat umah dan buat doa selamat untuk mangsa. Tuhan baru bagi warning je tu. Jadi kita semua harus beringat.

Sekali lagi ditegaskan, TAKDE ENJOY!



Berita Harian

(sesapa lagi yang ada semangat nak pergi celebrate tahun baru dalam keadaan seperti sekarang ni, haruslah merasa malu kepada diri sendiri. ingat-ingat la woi...)

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa