:: Radio Darkness timer

Ok! Aku dah pasang timer kat blog ni. Timer tu mengira masa dari kontek (SMS/phone call) aku yang terakhir sekali ngan 'Bidadari'. Lepas ni aku akan berusaha untuk tak mengontek dia lagi. Sama-sama kita nengok selama mana aku boleh bertahan.
Tell you now, at any given moment, my finggers are itching for the phone.
Korang jugak kena la bagi semangat kat aku dengan mengucapkan "Berusahalah!!" (atau "Ganbatte!!" dalam bahasa Jepun) kat TagBod tu. Dengan dorongan dari semua, aku mampu melakukannya!!
Ayooohh!!

p/s: This site looks funny in Firefox.

Comments

mok said…
ganbate bro!!
=p

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa