Image Hosted by ImageShack.us
Seleksi Awek Minggu Ini (AWI) tak semestinya datang daripada industri hiburan sahaja. Kami juga memperluaskan pencarian ke arena sukan, politik, perniagaan, modelling dan lain-lain.

Memperkenalkan Maria Sharapova
Image Hosted by ImageShack.us
Anak kelahiran Nyagan, Rusia (Wilayah Siberia) ini adalah the only reason to watch tennis on TV. Dia start main tenis pada usia 4 tahun. Bapak dia ajar. Pastu dia masuk Nick Bollettieri’s Tennis Academy kat Florida, US masa umur 9 tahun. Time tu 2 tahun tak jumpa mak dia sebab masalah visa ngan kewangan. Sian dia ekk..?

Tapi semua tu dah berbaloi skang ni. Dah la cantik, terrer pulak tu. Kalau dah cantik, maka endorsers pun suka la nak endorse. Tapi meskipun begitu, Sharapova tetap fokus terhadap permainan dia. mende-mende lain tu dia tak ambik pot sangat.

Bila nengok permainan dia, kita tau dia jenis yang takkan give-up senang-senang je. Sejak muda lagi (turned pro at 14) Sharapova dah follow satu program physical conditioning. Dan hasilnya nengoklah sendiri. Dah la tinggi (1.83m), slim pulak tu. Kualiti-kualiti yang macam ni lah yang melayakkan seseorang itu mendapat pengiktirafan Awek Minggu Ini.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Unofficial Website

Comments

Popular posts from this blog

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

Kemelut Di Muara Bazaar

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa