Sesakan Stok Kembali!!

Mengumumkan bahawa sesakan stok di Oxygen Studio kembali lagi! Ini bermakna t-shirt yang harga murah tak ingat boleh dibeli dari aku.

Image Hosted by ImageShack.us
ODK00018 (Kaunterfit)
Korang penah nengok video baru Simple Plan - Shut Up tak? Korang ingat tak t-shirt yang dia pakai tu? Ari tu ada customer datang suh kitaorang print kan t-shirt yang sebijik macam brader simple plan tu. Dan kitaorang berjaya meniru design tu dengan cemerlang.
Skang ni t-shirt tu ada dalam simpanan stok kitaorang. (banyak! 10-20 helai). Jadi aku jual kat korang RM20 je. (termasuk shipment). Malangnya ada saiz XL je. Kaler hitam. 100% cotton. Payment boleh dibuat melalui Maybank2U. Kalau korang pakai tak muat pun, boleh jugak beli buat hadiah untuk pakwe ataupun atuk korang kat kampung tu. Amacam, ada braney?
Sila mesej aku untuk maklumat lanjut.

P/s: T-shirt ni design cilok je. Jadi diam-diam je la ekk?

Simple Plan
Nengok Gambar

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa