:: Balasan Gigi Palsumu

(this is Kumprinx, live from Bentong)

Kemungkinan beso aku akan offline untuk satu jangkamasa yang lama. Jadi pandai-pandai korang la nak idup. Kalau nak kontek aku, pakai Gmail. Only if you have something reaaalllyyy important to say la..

khai: saya dah link awak.. tinggal nak suruh awak link saya jer.. hi hi
Nanti gua link kan ko


masahido aizawa: hihih kumpx..sekarang aku dah tuko keja jadie csi plak aku :P
Syabas Buttet. Syabas...

curX: weh kumprinx! apsal ko tak balas email aku? chet! aku taulah ko bz ngan awex-awex tuh.. tapi kesian la kat aku sket, bejanggut aku tunggu nih.. tssk.. tssk...
Kalau takde janggut serupa macam aku, usah bicara pasal janggut. Nanti aku reply. been busy la..

cekya: salam....{^-^}
Salam. Jemput-jemput! Tambah nasik!

irfan: pakabar kenalan dong
Kenalan sih.

moghammer: haha...aku tukang vote...
Boleh vote sekali je sehari. vote la lagi! vote ends 10th April.

azima: akum... tuan tanah.. tumpang lalu ekk!!
W'salam. Sila la lalu, lain kali bawak-bawak la kueh ke, gulai lemak ke sekali, takkan tangan kosong je?

tahiduNg: yo! wassup woiiii
Wassap!! Tak perlu spam bang..


nd: aku rase pedal kot yg bagi...
nd: sape bagi no fon aku kat di ha?
nd: abisla kmx, james cari ko plak..
Dari mana datangnya James ni? Bukan ke dia dah mati ke? Aku heran tul. Mende lagi dia cakap kat ko? Ternyata kasih sayang dia terhadap ko tak pernah pudar.
ida hyani: a'kum..pekaba


Ami: Hello, thanks for stopping by
Ami, nama kita sama. Hik hik hik (gedik)

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu