:: Kenapa IE saya tak boleh bukak blog ni?

Ada beberapa sebab mengapa blog ni tak boleh bukak ngan IE (Internet Explorer). Yang pertama adalah mungkin korang ada guna perisian spyware remover (cth: Spybot, Spyware Stormer dll.) yang permanently block penggunaan certain script yang ada kat Blog aku ni. Dia ingat ada spyware, sebab tu la dia segan-segan nak display. Namun demikian aku berusaha keras memastikan blog ni sesuai untuk semua browser. Semua script yang aku gunakan ada alternate scripting untuk both IE ngan Netscape. Namun demikian jugak, ada free service yang aku gunakan kat sini mem-pop kan window iklan. Itu aku tak bley nak elak sebab barang free bai.. Jesteru demikian jugak, korang haruslah 'mepastikan' korang sentiasa men-download Windows Update yang terkini.Pastu isu screen size pulak. Bawah daripada 1024x768 blog ni memang tak saport. Sebab aku ada pakai absolute positioning, yang pastinya banchau kalau pakai screen size yang kecik. Ini semua sebab aku dah tak reti dah nak ejas macamana. Dia tak mboh jadi.Tapi yang pastinya, Pyrokumprinx Advanced Media 'mepastikan' tiada sebarang spyware dan spam berlaku di sini.
p/s: I'm off to bentong now.
Gambo aku masa muda-muda kat http://undisputed.blogdrive.com/

Comments

Popular posts from this blog

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

Kemelut Di Muara Bazaar

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa