:: Quick Post

mentibai

Fasa pertama dah pun siap. Skang nak progress ke fasa 3. Dan semuanya akan siap dan bersedia untuk dilancarkan apabila fasa 3 dah siap. Hari sabtu nan lalu kitaorang merempit ke Kolumpo untuk angkat barang. Tapi tak muat keta (Van rusa). Jadi hari ni (2pm) aku akan merempit sekali lagi ke sana untuk ambik yang selebihnya. Nengok gambar kat atas tu, cuba teka apakejaddahnya projek DevX ni?

Sikit lagi...
Mende yang paling seronok sekali nak nengok adalah counter untuk blog ni. Skang ni purata ada 1600+ orang nengok blog ni dalam sehari. Mengapa jadi camtu? Sex Sells! Lain cerita takde. Sikit lagi nak cukup 2000 orang sehari. Hehe.. Kalaulah aku ada masa yang banyak untuk ejas mana-mana yang patut. Malangnya aku ni tak menang tangan dah. Takpe gua akan usahakan. Kalau dulu aku selalu memberi cuti kepada diri aku sendiri, skang dah tak boleh.

Sure Pekat 3 Postponed
Sure Pekat 3 sekali lagi ditunda. Cuba check kat tab SP3 Blog.

Mee Kari Sha's Corner
Kedai dia ni kat Janda Baik. Kecik je tapi makanan best. Roti canai dia pun best. Uniform pekerja dia cun. Sebab kitaorang yang buat. Pegi la nengok. Mee kari dia tak hengat punya best. Kalau nak dibandingkan ngan mee kari Pak Teh kat Lipis ni, Pak Teh punya tu intense manakala Sha'z ni rasa dia 'laid-back' sikit. 2-2 best dalam kategori tersendiri.

Finally
Akhirnya semalam, dapat jugak aku tido. Balik dari Kolumpo, aku seting-seting barang jap, pastu terus landing. Sampai petang. Skang ni aku lebih bertenaga dan rejuvenated. Haha..

Fcuking Hell
Hey jangan arr tag mende-mende tak elok kat TagBod tu. Buat susah aku je nak kena delete. Nak mengikut biar berakal, nak menurut biar pandai...

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa