Coming Soon

Selaku tokei kepada Sure Pekat III, aku skang ni sungguh sibuk banget. Dah la buat keje 2-3 orang je. Motor pulak rosak. Terpaksa la tumpang member nak gi sana sini. Jesteru banyak mende-mende yang aku nak post kat sini tertangguh. Ni senarai Special Feature yang akan tiba dalam bulan ni. Gua akan try penuhi semua.

Tahap Dewa
-Dewa Concert review (Visual pending/esok sempat post kot?)

Lemari
-A Kumprinx approach to horror writing

SPIII Report
-Laporan lengkap

Dendam Kesumat
-Kisah masa aku sekolah dulu

Prelude Pyrokumprinx Advanced Media 8
-PyroKmxAdvncdMda turns 1!

Bulan Depan/Lambat sangat lagi:
-GT02
-Bidadari Rewritten

Begitulah senarai yang akan datang ke sini tak lama lagi. Jadi korang cek-cek la selalu. Jangan terlepas apa-apa. Rugi sangat.

Sure Pekat
Nak nyanyi ke tak nak nyanyi? Tapi sora aku tak best. Tapi aku nak. Ahh tibai je la...

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa