Coming Soon

Selaku tokei kepada Sure Pekat III, aku skang ni sungguh sibuk banget. Dah la buat keje 2-3 orang je. Motor pulak rosak. Terpaksa la tumpang member nak gi sana sini. Jesteru banyak mende-mende yang aku nak post kat sini tertangguh. Ni senarai Special Feature yang akan tiba dalam bulan ni. Gua akan try penuhi semua.

Tahap Dewa
-Dewa Concert review (Visual pending/esok sempat post kot?)

Lemari
-A Kumprinx approach to horror writing

SPIII Report
-Laporan lengkap

Dendam Kesumat
-Kisah masa aku sekolah dulu

Prelude Pyrokumprinx Advanced Media 8
-PyroKmxAdvncdMda turns 1!

Bulan Depan/Lambat sangat lagi:
-GT02
-Bidadari Rewritten

Begitulah senarai yang akan datang ke sini tak lama lagi. Jadi korang cek-cek la selalu. Jangan terlepas apa-apa. Rugi sangat.

Sure Pekat
Nak nyanyi ke tak nak nyanyi? Tapi sora aku tak best. Tapi aku nak. Ahh tibai je la...

Comments

Popular posts from this blog

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

Kemelut Di Muara Bazaar

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa