Ani Mayuni's Semi Gerudi

Entah sapekejaddahnya Ani Mayuni ni aku tak kenal. Tapi aku rasa dia ni top la jugak. Setelah menghabiskan 5 hari bekerja non-stop, aku dan krew-krew berkunjung ke Karnival Lipis untuk nengok-nengok. Malam semalam ada RTM punya persembahan menampilkan beberapa orang artis. Termasuk la Ani Mayuni ni. Time tu aku dah letih jenjalan, jadi kitaorang pekena neskepe 'o kat gerai tepi tapak karnival ni. Time dia 'Semi Gerudi' tu aku berada kira-kira 400 meter daripada stage. Nampak la body dia mengeriut-riut sebesar satu (1) inci daripada pandangan mata aku. Kira ok la.
Sedari isnin yang lalu aku tak tido langsung. Letih tak hengat. Keje keje keje. Lalu skang ni aku dengan berbesar hatinya memberikan diri aku sendiri cuti bergaji selama seminggu. Aku nak lepak je, tak nak buat keje dah. Hehe..
Pasal BOTB tu, aku skang tengah tunggu gambar siap dicuci. Bukan kotor gambarnya kena cuci. Tapi aku pakai kamera filem punya. Itupun pinjam kat orang. Waima demikian, aku akan melancarkan 'BOTB Lipis-Behind The Scene' dulu sebelum report penuh BOTB ni. Waima demikian ND telahpun melancarkan report dia. http://undisputed.blogdrive.com/
Ntah le.. aku rasa macam nak lancarkan Blues Week kat blog ni. Tak pun Special Feature Week. Waima demikian Special Feature 'Benchmark- The Ultimate Awek Minggu Ini' sudahpun siap. Tapi aku masih meng-evaluate post tu untuk tontonan umum.

Comments

Popular posts from this blog

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

Kemelut Di Muara Bazaar

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa