BOTB- ETA: 22hrs

Baiklah. Esok aku dan band aku akan berentap di arena Battle of The Bands Kuala Lipis yang dikenali sebagai The Battle. Acara saringan esok akan menentukan 7 band untuk ke final kelak.

Tempat: Dewan Jubli Perak, Kuala Lipis.
Masa: 10.00am till dead

Aku dengan ini menjemput semua yang mengenali diri saya untuk turut serta hadir memberi sokongan kepada band aku. Moga-moga dengan sokongan anda semua kami akan beraksi lebih kerek dan dengan muka berlagak sebab ada groupie.

Nama band: Fury
Drummer : Yours Truly, Kumprinx (Frontman/Spokeperson/Manager)
Gitaris Utama : Mael 'Artificial Harmonic Maniac'
Bassist : Mie 'Selipar Slapper'
Vocal : Islah 'Helpless Dope Junkie'
Ada nama kedua macam tu tak cool langsung. Black metal boleh la..
Kameraman Bertugas: DeeTree
Transport : Kulat 'Vannete Bandit'
Stage Krew : Paeh, Timmy, Jamal dll.
Equipment band ditaja oleh: Oxygen Studio (Lipis/Bentong)

Kalian semua disarankan membawa banner dan poster sendiri. Dan anak-anak gadis juga digalakkan berpakaian seksi dan terjerit-jerit macam orang gila. Untuk mendaftar Fury Fan Club (FFC) sila kontek encik DeeTree di link sebelah (HOC). Simpan kad topap anda, undi sms anda tidak diperlukan. Cuma doakan je kitaorang berjaya.

Jumpa Di Sana!

(semua info yang tak berapa meyakinkan di atas aku reka je)

Comments

anni said…
nak tergelak la bace kmx punye ay...sabo je lah.
gurisanintaglio said…
heheheh....

next time once turun ..!!!
alone said…
gudluck!
sofe said…
semuge kumprinx berjayer la yer
Kerana aku ini seorang yang sangat perihatin terhadap penulisan... yang aku nampak bila membaca entri ini tadi...

Aku dengan ini menjemput semua yang mengenali diri saya

wah... ironinya.
haha.

erm, semoga band anda berjaya dalam pertandingan tersebut. semoga dapat lakukan yang terbaik. semoga terus-terusan perform cara paling poyo(erm, macam ner tuh?), dan ya... dapat gadis-gadis sexy terus-terusan menyokong dan menari untuk anda... haha...

p/s:saya tak sexy, jadi tak boleh la...
Kumprinx said…
"Aku dengan ini menjemput semua yang mengenali diri saya"

it's not cool, style or typo whatsoever,
it's how i speak in real life.

tima kasey kepada yang telah mengucapkan gudlak kepada saya. gua akan melancarkan special feature terkini bertajuk "Battle Of The Fcukinghell" tidak lama lagi. Adakah aku berjaya?? Tunguu...

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu