BOTB: t-minus 1 day

The heat is on bebeh!
Battle of Tha Band ni dinamakan 'The Battle'. Lusa akan berlangsung saringan. Lepas tu terus final pada malam merdeka nanti. Sure gempak habis. 7 band akan dipilih untuk beraksi 31 haribulan nanti. Bagi 7 band tu kelak, "Tiada pengalah. Kita semua juara". Sebab dengar-dengarnya 7 band tu akan dibayar RM200 setiap band sebagai insentif untuk membuat persembahan pada malam itu. Di samping berpeluang untuk menjadi juara dan merebut hadiah wang tunai RM1000. Aku dah panik dah ni..

Switch Menu
Korang nengok je
Dynamic Drive untuk menu yang sungguh hebat itu! Seingat aku aku tersilap bagi link kat seseorang. Tapi dia buat je. Jadi. Cantik gak.
http://klinikminda.blogdrive.com/

Comments

alone said…
aku tak pandai koding.. aku tahu pakai kot jer..

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa