BOTB : t-minus 5 days

5 Hari lagi Battle Of The Bands. Panik semakin menimpa. Tadi aku ngan Mael prektis part-part lagu yang masih perlu penekanan. Macam dia punya fill in nak masuk chorus, nak masuk verse balik. Overall aku ngan Mael skang ni dah 80% ready. Tak tau la ngan vokalis taik dadah aku tu ngan bassist dia. Tak hadir training memang menyakitkan hati. Sebab sebelum pegi umah Mael aku nampak diaorang melepak pekena neskepe 'o kat Centerpoint. Kalau tak kerana takde pengganti ngan masa dah suntuk aku rijek je diaorang tu. Hampeh tul la..
Weii takde ke sedara mara korang yang boleh nyanyi ni? Semua yang aku kenal dah di-booked untuk main ngan band lain. Kalau ada sila kontek aku ngan segera. Buat masa ni taik dadah tu aku hold on dulu sehingga saat terakhir. Mana tau takde pengganti.
Dah dekat dah ni.. alamak!!

Comments

ayobkelubi said…
kump.

kalau betul ko nak.

sepupu aku ader.

dia boleh main bass ngan vokal

kontek dia kat 012-2729926

nama betul dia khairi tapi ko boleh panggil jon.

ckp alip yg bagik number nie.

jgn ckp ayobkelubi.haram dia tak tahu.

sekadar membantu.
Kumprinx said…
thanks ayobkelubi. tapi aku rasa aku dah dapat jalan penyelesaian masalah ni.
i hold on to this number for future arrangements.
thank you very much!
D' said…
i nak jadi vocalist!! boley ker?

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa