Sibuk atau Sama Sibuk?

Dengan ini gua mencuri sedikit masa untuk menghapdet blog ni. Aku skang tengah busy menjelang Karnival Lipis ni. Banyak mende nak kena print. We're printers you know. Kepada yang tertanya-tanya mengenai pencapaian aku dalam Battle Of The Bands bebaru ini, FYI band aku yakni Fury gagal ke peringkat final. Banyak sangat mende yang slack pasal event tu. Habis je dia umum nama-nama band yang berjaya tu, aku membuat satu tekad di dalam hati;
"Korang nengok la nanti, aku bagitau satu dhunia mengenai korang.."

Kalah menang adat pertandingan. Aku selalu boleh terima kekalahan. Tapi kali ni tidak. Gua hangin. Korang nantikan post Special feature aku nanti yang bertajuk:

Battle Of The FcukingHell
coming soon..

Comments

jr said…
aku bajet mesti ada yang main tipu. xpun main dalam kain. sabo ye.
alone said…
aku bajet mesti ada yg pakai kain main .. merujuk kepada jr.

Popular posts from this blog

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

Kemelut Di Muara Bazaar

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa