Juara Kugiran Terbuka Lipis 2006

Tahun ni, Juara Kugiran Terbuka Lipis akan memeriahkan lagi scene muzik Kuala Lipis. Pertandingan ni terbuka untuk semua orang tanpa mengira usia. Aku sajes korang masuk pertandingan ni sebab yuran hek ele.. murah gile RM30inggit je. Hadiah pertama bernilai RM5rat. Minimum 3 orang ahli dan tak boleh lebih dari 5 orang. Kena bawak satu 'lagu dari artis tempatan' dan satu lagi lagu pilihan sendiri.

Pertandingan akan diadakan pada hari Sabtu 18 Mac 2006 bermula lam 10 pagi. Bertempat di perkarangan Lipis Centerpoint. Venue ni memang sure havoc dan pasti ramai awek yang datang nengok. 8 band akan dipilih ke peringkat akhir pada malam hari yang sama. Tak perlu handal nak masuk, asal boleh main je. Takde hal punya. Just play for fun. Mana tau menang juara boleh pekena makan ayam selama 5 hari berturut-turut dengan wang yang korang menang tu. Apa-apa genre pun boleh main asalkan tak 'muzik klasik eropah', lucah, politik dan macam biasalah takkan korang tak tau.

Aku jugak menyarankan korang agar menonton dahulu filem ROCK sebelum beraksi untuk 'bagi naik' semangat. Dan jugak aku akan mengkonsider band yang menjadi juara untuk memenuhi 'Hightlight Slot' untuk Sure Pekat Jamm Festival 2006 yang akan diadakan pada bulan Jun akan datang.

Ayuhlah ke Kuala Lipis untuk memeriahkan suasana.

Hadiah Utama:
Johan - RM500.00+Sijil
Naib Johan - RM300.00+Sijil
Ke-3 - RM150.00+Sijil
Saguhati - Hamper+Sijil

Hadiah Sampingan:
Vokalis Terbaik
Gitaris Terbaik
Bassist Terbaik
Drummer Terbaik
Masing-masing akan menerima RM50.00+Sijil

Yuran Pertandingan:
RM30.00

Tarikh dan masa:
18 Mac 2006 (Sabtu)
10.00am-3.00pm - Saringan
9.00pm - Final

Tempat:
Perkarangan Lipis Centerpoint
(kalau dah sampai Kuala Lipis, you cant miss this venue. Mesti jumpa)

Tarikh tutup penyertaan:
13 Mac 2006 (Isnin)

Sila Kontek:
Eddie - 012-384 9263
Faris - 012-689 3213
Yan - 013-203 3092
(tell them Kumprinx send you)

Comments

Popular posts from this blog

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

Kemelut Di Muara Bazaar

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa