Gua Demam


"Mana rock kalau rockers demam?!"

Pegi mati ler.. Gua baharu sahaja selamat tiba di tanah air selepas hampir 3 hari ketiadaan menengok konsert The Cure di Singapore. Bagi gua, sakit demam, selsema dan batuk berkahak (yang serius) adalah permainan bagi gua. Dalam setahun gua akan kena mende ni sekitar 5-8 kali.

Mungkin ini semua akibat penangan Robert Smith dan Simon Gallup. Ataupun mungkin kerana gua telah menghabiskan 16 jam di dalam gerabak keretapi yang bersuhu sub-zero sambil mengontrol hensem sebab ada awek duduk kat depan. Pepehal, enjoy tak ingat dunia pasti ada akibatnya.

Sessi jamming mingguan yang dijadualkan isnin juga mungkin terpaksa dibatalkan.

Waima gua akan usahakan report terunggul trip ke singapore ni. Sampai gua sehat nanti baru gua publish. Ada banyak gambar-gambar kontroversi yang gua berjaya tangkap. Skang gua apa pun takde mood nak buat.

Berbekalkan sekampit DVD yang gua angkat kat JB tempohari, gua harap gua akan berjaya melalui waktu-waktu sakit ni tanpa sebarang masalah.

First up: Rambo (3 movie sekaligus)

Ucapan takziah, kalungan bunga, derma kilat bolehlah dihantar mulai sekarang.

Comments

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa