Propaganda Kristian di Gmail


Ini yang gua jumpa kat Gmail gua sekian lama. Hari tu gua cek. Semuanya subtle, dan kalau lemah firasat (remaja, contohnya) pasti mudah terpedaya.


Macam-macam cara orang nak sesatkan umat islam.

Comments

bai88 said…
Salam. Aku pun ada jumpa iklan ni kat friendster. Yang hairannya kenapa mereka sanggup membuat iklan berbayar tanpa membuat keuntungan dan kenapa article dalam web tu di tulis dalam bahasa melayu?
naza said…
sebenarnya ade dah buat report kat NGO Islam.. dan dah di fowardkan kat badan badan yang berkuasa.. insyallah akan ada tindakan nanti,sekurang kurangnya kena block pon dah cukup... kristian ni memacam cara dia buat,, dia tak untung takper janji ramai yang murtad sebab banyak pertubuhan yang support kewangan diorang.

Popular posts from this blog

Kemelut Di Muara Bazaar

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa