Dulu Lain Sekarang Lain


Secara jujur gua katakan, sebelum ni gua tak pernah approve sapa-sapa bonceng naik motor berkuasa semi-tinggi gua. Kalau adapun maybe pontianak nak menumpang. Handling dia memang lari kalau berat muatan dia melebihi talaan absorber dia. Kalau berat badan gua menaik beberapa kilo sekalipun, gua terpaksa setting balik monoshock dia. Haiya..

Tapi dulu lain. Sekarang lain beb.. Hehe. Gua tak bawak laju-laju dah. Kelajuan gua paling maksimum hanya tatkala memecut nak loading awek kat belakang tu balik kerja je.

Comments

Popular posts from this blog

:; Special Feature - 14 Hari Mencari Hantu

Kemelut Di Muara Bazaar

:: Kepak Ayam Madu Jerantut Yang Kecewa