Posts

Showing posts from May, 2008

Datuk Seri Najib Tun Razak

Image

Dari Lensa Mazidul Akmal

Image
999/360 ekslusif dan terkini korang boleh baca kat blog Mazidul Akmal. Gambar-gambar banyak yang ngeri dan gore. Dan ada juga yang voyeur.
Mazidul Akmal

LHC : What Will Happen?

Image
Lama jugak dah gua follow kes LHC ni. Jadi hari ni gua post la satu. Mana la tau kan.. Hihi..

Update: Akhir tahun ni baru launch rupanya.

I Dont Want New Radiator

Lu jangan main-main tokey.. Itu radiator elok lagi. Buat apa nak tukar?

L Bermaksud Laju

Image
Lepas ni sapa-sapa lagi petik pasal lesen L gua, gua akan adu kepada Pok Teh.