Posts

Showing posts from June, 2008

Kejuruteraan Hadhari

Image
Gua sungguh berbangga dengan rekaan gua ni. Gua akan mefailkan paten terhadap rekaan futuristik ini tidak lama lagi. Kaya aku macam ni!

70 Weblog Paling Popular Di Malaysia 2008

Image
Dari data-data yang dicompile oleh Syed Syahrul Zarizi, pada tahun ini, blog utama gua tersenarai di antara weblog paling popular di Malaysia ini.

Di antara70 Weblog Paling Popular di Malaysia mengikut senarai ini, blog gua tersenarai dalam ranking no.96.

Hape cerita beb?

Seriously Dude

Image
When i say i eat hi-res pictures for breakfast, I mean I EAT HI-RES PICTURES FOR BREAKFAST.

2 Minit Sebelum Balik

Image
Biasanya 2 minit sebelum gua balik rumah, I'll ponder, apabenda yang gua dah ejas hari ni? What minor adjustment i've made today? Have i changes the world? Jawapan kepada persoalan tersebut, menentukan samada gua balik ke tidak.

Kejap lagi gua nak straight balik.
It's been a great day at the office.

Pembayaran Subsidi Petrol Kenderaan Persendirian

Image
Berikut adalah soalan lazim (FAQ) yang selalu ditanya mengenai Pembayaran Subsidi Petrol dan carta aliran jalankerja tuntutan wang tersebut.

Banyak wang disediakan oleh kerajaan untuk diberikan kepada rakyat untuk meringankan beban mereka stetelah kenaikan harga minyak. Jesteru, kamon la.. takkan takde kutu merancang apa-apa untuk exploit duit subsidi ni?



Klik untuk besar




Klik untuk besar

I love My New Desktop

Image
Klik untuk beso
Protip : Computer gua running Vista dengan Rocketdock dan Yahoo Widget